Tatăl Angelinei Jolie: „Am aflat online despre mastectomia ei“

15 mai 2013   News

Secretul actriţei a fost atât de bine păstrat, încât nici tatăl ei, Jon Voight, nu ştia despre alegerea ei. „Am aflat despre mastectomia dublă a lui Angie online, deşi am văzut-o chiar acum două zile“,

Secretul actriţei a fost atât de bine păstrat, încât nici tatăl ei, Jon Voight, nu ştia despre alegerea ei. „Am aflat despre mastectomia dublă a lui Angie online, deşi am văzut-o chiar acum două zile“, spunea veteranul actor despre fiica lui, ieri.

După ce, luni, Angelina Jolie a făcut şocantul anunţ că a făcut o operaţie de extirpare a ambilor sâni pentru a preveni apariţia cancerului mamar, existând riscul de 87% să-l dezvolte, toate vedetele au ţinut morţiş să aibă o reacţie publică referitoare la curajosul gest. Ba mai mult, unele chiar au recunoscu că au împărtăşit aceeaşi situaţie ca şi soţia lui Brad Pitt.

Majoritatea a aflat de pe Internet, din presă, după ce Angie a dat anunţul oficial privind alegerea medicală, la fel ca şi tatăl actriţei, Jon, care a mărturisit: „Toată dragostea şi admiraţia pentru fiica mea nici nu pot fi explicate în cuvinte. Chiar acum două zile am văzut-o cu fiul meu, Jamie, ne-am adunat la ziua lui, a venit şi ea, cu Brad. Dar nu ştiam, nu era ceva evident. Sunt impresionat de cum a gestionat situaţia“.

Angelina, care a dorit astfel să tragă un semnal de alarmă privind importanţa prevenirii cancerului, s-a împăcat cu tatăl e abia în 2011, după 10 ani de certuri şi conflicte.

Mai multe