Tatăl lui Răzvan Ciobanu, primele declaraţii despre moartea designerului! A dezvăluit unde se ducea acesta

30 aprilie 2019   News

Din păcate, săptămâna a început cu o veste tristă: luni dimineaţă, în a doua zi de Paşte, designerul şi criticul de modă Răzvan Ciobanu a suferit un accident rutier şi a fost găsit mort în Săcele.

Potrivit primelor informaţii apărute în presă, Răzvan Ciobanu fusese la mare, unde participase la Sunwaves, după care a luat maşina unei cunoştinţe şi ar fi plecat spre Bucureşti, dar a greşit drumul, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe un câmp, lovind mai mulţi copaci, acolo unde a fost găsit mort, în afara autovehiculului avariat.

În ciuda acestor informaţii, tatăl lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit că designerul nu se îndrepta către Bucureşti, ci mergea la Vâlcea, pentru a-şi vizita familia. Cu toate acestea, cei de la Pro TV anunţă că drumul pe care şi-a găsit sfârşitul celebrul designer nu era cel care ducea nici către Vâlcea, dar nici către Bucureşti.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust“, au spus oamenii legii.

Mai multe