Tăticul Roberto Cavalli! În vârstă de 82 de ani, designerul are al șaselea copil

9 martie 2023   News

Creatorul de modă italian Roberto Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară, la vârsta de 82 de ani.

Celebrul designer de modă de lux are o avere de 500 de milioane de dolari și are deja cinci copii din două căsătorii anterioare. Acum, iubita suedeză Sandra Nilsson i-a dăruit lui Roberto Cavalli cel de-al șaselea copil, un băiețel.

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani”, a anunțat Roberto Cavalli, conform The Sun.

Sandra Nilsson și Roberto Cavalli sunt împreună din anul 2014.

Are cinci copii și o avere impresionantă

Roberto Cavalli mai are cinci copii din două mariaje anterioare. Roberto îi are pe Tommaso și Cristina din prima căsătorie cu Silvanella Giannoni, care a durat între anii 1964 – 1974. El mai are trei copii – Robert, Rachele și Daniele din cea de-a doua căsătorie cu fostul model Miss Europa Eva Maria Duranteer, scrie unica.ro.

Roberto Cavalli și pasiunea lui pentru o româncă

Este de notorietate faptul că designerii îmbracă actori sau cântăreţi pentru marile evenimentele televizate. De curând şi bloggerii au intrat pe lista scurtă a celebrităţilor. Deseori Roberto Cavalli a ales-o pe Janina Nectara să-i poarte creaţiile la Săptămâna Modei de la Milano, însă prima dată când a invitat-o în atelierul de creaţie, s-a întâmplat neprevăzutul. Designerul i-a spus că îşi poate alege orice rochie doreşte, iar Janina l-a ascultat. Numai că rochia aleasă de ea, era, de fapt, destinată unei actriţe de Hollywood, frumoasei Sharone Stone. Fără să îşi dea seama, Janina s-a îndreptat către zona în care se pregăteau rochiile pentru Oscaruri. Nu, nu vă închipuiţi că celebra actriţă a rămas dezbracată ca în Basic Instinct. Janina şi-a ales o altă ţinută la fel de spectaculoasă, pentru care a fost lăudată de Vogue Franţa şi Vogue Mexic.

Janina Nectara este prima româncă non-model care a apărut în publicaţii de profil, precum Vogue, L'officiel sau Vanity Fair.

Foto: Getty Images

Mai multe