Taylor Swift: “Mi-a pipăit posteriorul”

25 octombrie 2016   News

Faimoasa cântăreaţă vorbeşte, pentru prima dată, despre agresiunea sexuală la care a fost supusă în urmă cu trei ani.

Declaraţia dată de Taylor la tribunal, împotriva DJ-ului David Mueller, a fost făcută publică şi conţine detalii despre incidentul prin care a trecut vedeta în 2013. Swift l-a dat în judecată pe David Mueller din cauza comportamentului deplasat pe care acesta l-a avut în culisele unui concert de-al ei.

“Chiar în momentul în care stăteam la poză, şi-a pus mâna pe fusta mea, m-a apucat de posterior şi, indiferent cât de mult am încercat să-i înlătur mâna, n-am reuşit”, a explicat Taylor în depoziţia pe care a depus-o la tribunal. “Nici urmă de accident, a fost un gest intenţionat, de asta sunt sigură 100%!”, a ţinut să precizeze cântăreaţa.

“Ţin minte cum am început să mă simt prost, deranjată de tot ceea ce se întâmpla, de fapt violată, mă simţeam cum nu m-am simţit niciodată în viaţa mea”, a declarat Swift. “O experienţă care ar fi trebuit să fie atât de plăcută s-a transformat într-un moment îngrozitor pentru mine, eram pur şi simplu uimită de ce mi se întâmpla”, a continuat vedeta de 26 de ani.

În urma acestor declaraţii, DJ-ul în cauză a fost acuzat de agresiune sexuală şi, ulterior, concediat de postul de radio KYGO din Denver, unde era angajat.

Mai multe