Taylor Swift s-a inspirat de la Kate Middleton? Artista s-a îmbrăcat la fel ca Prințesa, în negru și alb

5 februarie 2024   News

Toți fanii regali cred că Taylor Swift s-a inspirat pentru ținuta ei purtată la Premiile Grammy 2024 de la cea pe care a îmbrăcat-o Kate Middleton la Premiile BAFTA în 2023. 

Fanii regali sunt convinși că Taylor Swift i-a "adus un omagiu" prințesei Kate Middleton la gala Premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Taylor Swift a apărut pe covorul roșu într-o rochie cu corset alb strălucitor de la Schiaparelli Couture. Ea a completat ținuta cu mănuși lungi negre, care au convins fanii de pe rețelele de socializare că a recreat look-ul monocrom al Prințesei Kate Middleton, purtat la Premiile BAFTA 2023.

Pe X, fostul Twitter, un fan a scris: "Cu siguranță un omagiu adus lui Catherine", în timp ce altul a notat: "Taylor Swift este pentru totdeauna #TeamCatherine". Totodată, ei au făcut și diferențe între Kate Middleton și Taylor Swift, care a primit duminică cel de-al 13 premiu Grammy al ei. 

"Imediat ce am văzut-o, m-am gândit la Prințesa de Wales". La Premiile Grammy 2024 au avut loc mai multe premiere, căci Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, a intrat în istorie, fiind prima persoană care a câștigat de patru ori premiul "albumul anului". După ce a ridicat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, ea a spus "Bine, acesta este al 13-lea Grammy al meu. Care este numărul meu norocos, dacă v-am spus vreodată asta".

La fel ca Taylor Swift, și Prințesa Kate Middleton a întors capetele atunci când a optat pentru o rochie albă cu un singur umăr, cu flori, a unuia dintre designerii ei preferați, Alexander McQueen, la Premiile Academiei Britanice de Artă Cinematografică și de Televiziune (BAFTA) 2023 de la Londra. La această ținută, ea a purtat tot mânuși negre. 

Rochia lui Kate Middleton a fost una mai veche, căci ea a debutat cu articolul vestimentar în 2019. Pentru premiile BAFTA din 2023, ea a accesorizat ținuta cu cercei dramatici cu flori statement de la Zara și cu o poșetă neagră. Lângă ea l-a avut pe Prințul William, care a îmbrăcat un smoching negru, clasic.

Foto: Profimedia

Mai multe