Teo Trandafir a ajuns la spital. Ce a făcut Mihai Mitoşeru pentru prezentatoare

7 aprilie 2022   News

Sunt prieteni de 20 de ani de ani, iar de câteva săptămâni  fac şi cuplu la Kanal D.

Teo Trandafir a povestit cu lacrimi în ochi gestul pe care Mihai Mitoşeru l-a făcut pentru ea cu două zile în urmă.

Prezentatoarea nu s-a simţit bine şi a mers de urgenţă la spital, dar nu singură, ci cu Mihai, care nu a vrut să se despartă niciun moment de ea. Chiar dacă l-a sunat din cabinet şi i-a spus că investigaţiile durează, Mitoşeru şi-a continuat aşteptarea.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Vedeta a fost diagnosticată cu ani în urmă cu cu pancreatită şi s-a operat la Viena. ”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de şase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu ştiam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinţii mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney’’, povestea Teo.

Mai multe