Thalia la 43 de ani. Cum mai arată acum fosta Marimar?

16 februarie 2015   News

Thalia face ce face şi-şi mai arată nurii într-un shooting sexy, cel mai recent pentru publicaţia Cosmo for Latinas, în care vedeta mexicană pare la fel de tânără ca-n zilele în care filma pentru telenovele Marimar sau Rosalinda. Asta în ciuda faptului

Thalia face ce face şi-şi mai arată nurii într-un shooting sexy, cel mai recent pentru publicaţia Cosmo for Latinas, în care vedeta mexicană pare la fel de tânără ca-n zilele în care filma pentru telenovele Marimar sau Rosalinda.

Asta în ciuda faptului că actriţa- cântăreaţă are nu mai puţin de 43 de ani. Într-una dintre fotografiile din shootingul semnat de Stephanie Pfriender Stylander, Thalia pozează în dressingul personal, cu trimitere, probabil la colecţia care-i poartă numele, lansată în 300 de magazine Macy's din toată lumea.

Soţie a fostului boss Sony, Tommy Mottola, şi mamă a doi copii, Sabrina şi Matthew, Thalia vorbeşte în interviul care însoţeşte această şedinţă foto despre viaţa ei perfectă alături de Mottola şi copiii lor şi despre faptul că nu a depăşit barierele de vedetă a comunităţii latino în Statele Unite. Dar nici n-o deranjează prea tare acest lucru.

Credem şi noi, când ai acces, de 15 ani, la milioanele unui mogul al divertismentului precum Tommy Mottola…

Mai multe