Then & now: Cum a sărbătorit-o Will Smith pe fiica sa?

2 noiembrie 2015   News

Willow Smith, fiica celebrului actor şi a Jadei Pinkett-Smith, a împlinit, sâmbătă, 15 ani. După cum vă aşteptaţi, mândrul tătic nu a lăsat să treacă nesărbătorită această zi specială şi a ales s-o marcheze în stilul lui.

”La mulţi ani, my ”bean” (bob)! Ai împlinit 15 ani azi! Când te-ai născut mi-a luat 2 secunde să-mi dau seama că aş fi dispus să mor pentru tine. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai atins inima şi m-ai învăţat cum să iubesc fără limite şi necondiţionat.” , este mesajul pe care Will Smith l-a postat pe contul său de Facebook cu ocazia aniversării fiicei sale.

Alături de mesajul emoţionant, actorul din ”Fresh Prince of Bel Air” a postat şi o fotografie adorabilă de acum mai mulţi ani, în care actorul apare alături de fiica sa, Willow, care pe atunci avea doar câţiva ani.

Willow Smith a captat atenţia publică în 2010, pe când şi-a lansat primul single, numit ”Whip My Hair”. Adolescenta şi-a încercat şi talentul actoricesc în 2007, cu pelicula „I am legend”, în care a jucat alături de tatăl său.

Recent, Willow Smith şi-a anunţat colaborarea cu o agenţie de modele, pe lista căreia se găseşte şi Kendall Jenner.

Mai multe