Este oficial, Theo Rose este însărcinată. Tatăl vedetei a confirmat că va fi bunic

15 noiembrie 2022   News

Mulți au stat în expectativă, să vadă dacă anunțul care s-a rostogolit în online este adevărat. Și da, se pare că frumușica jurată de la ”Vocea României” începe o nouă viață.

2022 este plin de surprize pentru Theo Rose. Este o solistă de succes, cea mai nouă jurată la emisiunea ”Vocea României”, actriță în serialul ”Clanul” și iată, viitoare mămică. 

În vara acestui an, Theo Rose a surprins pe toată lumea cu noua sa relație amoroasă. După o poveste de iubire serioasă, de peste 5 ani, cu Alex Leonte, nepotul lui ”nea Marin”, Theodora Maria Diaconu, alias Theo Rose a fost surprinsă în tandrețuri pe stradă cu Anghel Damian, actor în vârstă de 30 de ani, despre care se știa că era într-o relație de aproape 9 ani cu actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani. Cei doi au recunoscut imediat relația ce s-a înfiripat între ei, specificând că pentru foștii lor parteneri vestea nu era o surpriză.

De câteva zile, presa vuiește în legătură cu o presupusă sarcină a cântăreței. Inclusiv Horia Brenciu, cu care Theo Rose are o frumoasă colaborare muzicală, a felicitat-o public pentru sarcină. Și totuși, niciun semn de la presupusa mămică. Nici nu a infirmat, nici nu a confirmat.

Lumină a făcut însă tatăl vedetei, viitorul bunic. Ioan Diaconu a fost contactat de publicația Playtech și iată ce declarație a făcut: 

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

De asemenea, tatăl artistei a oferit detalii despre relația pe care o are cu iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian. Ioan Diaconu a spus că tânăra l-a prezentat familiei și toți au rămas impresionați de el. Ba mai mult, acesta a spus că este de părere că în curând vor auzi clopote de nuntă, însă nu știe detalii despre marele eveniment.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai spus Ioan Diaconu.

Foto: Instagram

Mai multe