Thomas Markle Jr. a sosit în Londra pentru a o conduce la altar pe sora sa: ”Meghan va fi prinţesa perfectă”

17 mai 2018   News

După ce a redactat o scrisoare deschisă către Prinţul Harry, menţionând că sora sa nu e aşa cum vrea să pară şi că ar face o mare greşeală să se căsătorească cu ea, cauzându-i, totodată, un infact tatălui său, Thomas Markle Jr. şi-a schimbat părerea.

Thomas Markle Jr., fotografiat la Castelul Windsor

Thomas Markle Jr. a zburat deja spre Londra, în încercarea de a-i lua locul tatălui său, sâmbătă, la nunta surorii sale vitrege. Acesta s-a fotografiat, ieri, la Castelul Windsor, acolo unde Meghan şi Harry se vor căsători. ”Tatăl meu va fi distrus că nu va putea să fie cu Meg în ziua nunţii pentru a o conduce la altar. Ar fi mutat cerul şi pământul pentru a fi aici. (...) Sora mea va fi cel mai bun lucru care li s-a întâmplat familiei regale. Va fi o prinţesă modernă perfectă. Îmi doresc ca Meghan şi Harry să aibă un viitor fericit şi sănătos”, spune Thomas Markle Jr., într-un interviu recent pentru DailyMirror.

Ne aşteptăm să-l vedem în ziua cea mare, în faţa bisericii, deşi nu a fost invitat

Se pare că acesta şi-a schimbat părerea despre nunta regală şi despre sora sa vitregă, deşi acum nu mult timp susţinea că Meghan ”nu e femeia pe care toţi o văd”, ea fiind ambiţioasă şi perfidă, şi că Harry ar face o mare greşeală să se căsătorească cu ea. Ce s-a întâmplat, aşadar, de şi-a schimbat părerea juniorul? O spune chiar el, ”toată drama asta referitoare la problemele de sănătate ale tatălui meu a pus totul într-o altă perspectivă şi am realizat ce este important în viaţă”, într-un interviu pentru The Mirror. El cataloghează acea ieşire drept ”un moment de nebunie”, pe care îl regretă nespus: ”N-am vrut să supăr pe nimeni. Nu a fost gândită s-o umilesc pe Meg. M-am gândit că o să fac pe cineva să ne sară în ajutor. Le-am scris celor de la Palatul Kensington acum multe luni, cerându-le ajutorul. Toţi am fost copleşiţi de atenţie şi ne-a fost greu să trăim sub astfel de condiţii. Trebuia să primim indicaţii de la regalităţi de cum să manevrăm situaţia şi n-am primit”, mai zice Thomas Markle Jr.

Mai multe