Ţi-l aminteşti pe Saul Lisazo? Starul argentinian de telenovele are o căsnicie de aproape 40 de ani: iată-l la 64 de ani cu soţia!

26 mai 2021   News

A fost considerat un George Clooney al telenovelelor, datorită sex appeal-ului său combinat cu părul grizonant. Dincolo de platourile de filmare, actorul are unul dintre cele mai stabile mariaje din lumea actorilor de telenovele

A jucat în "Tierra de Pasiones", "Prisioniera de Amor", "Gitanas", "Por tu amor" şi "Clona". Saul Lisazo şi-a început cariera ca model, alegere care l-a adus în Spania în 1982, acolo unde a luat lecţii de actorie, dar şi-a şi cunoscut jumătatea, pe fostul model Monica Viedma (foto jos, vezi şi galeria foto) în 1982. Ea a devenit femeia cu care şi-a împărţit viaţa, căsătorindu-se un an mai târziu, în 1983 - iar azi, actorul spune că, după atâţia ani, au reuşit să-şi păstreze romantismul în relaţie.

Interesant este că iniţial, Lisazo a avut o altă alegere profesională. A vrut să fie fotbalist. Şi-a pierdut tatăl pe când avea doar 12 ani, o tragedie care l-a marcat pe viaţă. Cu gândul la meciurile de fotbal la care mergea cu tatăl său, alături de care şi jucase de multe ori fotbal în curtea casei, Saul a dezvoltat o reală pasiune pentru sportul cu balonul rotund. A jucat fotbal la echipa Sarmiento timp de 10 ani, apoi a trecut pe la echipe ca Atlanta din Argentina şi SK Beveren din Belgia. Dar o accidentare gravă la genunchi l-a scos din cicuitul fotbalului profesionist - iar nefericita întâmplare a fost, de fapt, una fericită pentru iubitoarele telenovelelor, pentru că aşa s-a produs deraierea lui profesională, care avea să-l transforme într-un star. De la fotbal s-a reprofilat pe modelling, apoi pe actorie, luând cursuri de artă dramatică în Spania la clasa Cristinei Rotta. Ascensiunea în telenovele a născut şi unele suspiciuni despre legăturile lui Lisazo cu frumoasele lui partenere din seriale - dar actorul este un remarcabil bărbat familist. Saul îşi numeşte soţia dragostea vieţii lui, cei doi având o fiică, pe Paula (vezi galeria foto), de 21 de ani, şi un fiu, Martin, de 17 ani. 

Mai multe