Ți se rupe sufletul. Emma Heming, fotografie emoționantă cu Bruce Willis în timpul luptei sale cu demența

18 octombrie 2024   News

Modelul s-a căsătorit cu actorul din Die Hard în 2009 și îi este alături necondiționat în această luptă surdă cu boala.

Emma Heming Willis le-a oferit fanilor actorului o perspectivă înduioșătoare asupra situației actuale a starului Die Hard, după ce toată lumea a aflat că este măcinat de o boală cumplită și debilitantă: demența.

În primă fază, tinerica soție a lui Bruce a distribuit o imagine cu ei doi aflați la începutul poveștii lor de iubire.

Miercuri, pe Instagram, modelul în vârstă de 46 de ani a postat un instantaneu adorabil de la o întâlnire cu actorul Die Hard, în vârstă de 69 de ani, surprinzând un moment intim în timp ce cuplul se îmbrățișa pe bancheta din spate a unei mașini.

Însă revenind rapid în actualitate, Emma prezintă și un instantaneu al stării de fapt. Vedem un Bruce cu o privire pătrunzătoare, care spune mai mult decât o sută de cuvinte.

Se uită înspre fiica sa Scout cu multă candoare și resemnare, în timp ce ea îi mângâie fața, aflată cu spatele la cameră.

Această postare este foarte emoționantă și oferă radiografia unei stări de fapt în care se află Willis. Afectat de boală, însă foarte iubit de familie.

Are norocul de a avea o soție actuală foarte implicată, o fostă soție cu care s-a înțeles mereu excelent, Demi Moore, doi copii mai mici din actualul mariaj și trei fiice adulte din căsătoria cu Demi: Rumer, Scout și Tallulah.

Demența fronto-temporală este o boală debilitantă, care afectează părți ale creierului asociate cu comportamentul, personalitatea și limbajul. Pentru Bruce, trecerea de la afazie la DFT a fost dificilă, dar dragostea și sprijinul familiei sale au ajutat enorm.

Clinica Mayo definește afazia ca fiind o afecțiune ce afectează comunicarea, vorbirea, precum și capacitatea de a scrie și de a înțelege atât limbajul vorbit, cât și cel scris. Afazia poate apărea ca urmare a unui accident vascular cerebral, leziuni la cap sau, în unele cazuri, poate semnala apariția unei tumori pe creier sau a bolii Alzheimer.

Foto: GettyImages & Instagram

Mai multe