Tiger Woods a fost arestat. Ce s-a întâmplat?

30 mai 2017   News

Celebrul jucător de golf a fost arestat, luni dimineaţă, pe când se afla în Jupiter, Florida. Informaţia a fost confirmată chiar de poliţia din Jupiter pentru publicaţia ”Us Weekly”.

Tiger Woods, fotografie din arest

Tiger Woods (41) a fost luat în custodia poliţiei, luni dimineaţa, fiind suspect că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise. La orele 3:00, legendarul jucător de golf a fost condus către poliţia locală din Jupiter pentru stabilirea celor întâmplate.

El a ajuns chiar şi după gratiile închisorii Palm Beach County la orele 07:00, ca trei ore mai târziu să fie eliberat. Între timp, a fost făcută publică şi o primă fotografie din arest cu Tiger Woods. Se aşteaptă la această oră ca reprezentantul acestuia să facă o declaraţie oficială asupra a ceea ce s-a întâmplat.

Amintim, totuşi, că acesta nu este primul scandal în care Tiger Woods este implicat. În 2009, a ieşit la iveală că jucătorul de golf a avut relaţii extraconjugale cu nenumărate femei, provocând, astfel, divorţul de Elin Nordegren.

foto: Palm Beach County Sheriff's Office

Mai multe