Toată lumea îi ştia căsătoriţi, însă pe ei nu-i lega nimic. De-abia acum şi-au legalizat mariajul!

3 noiembrie 2017   News

Sunt împreună încă din 2005, când un prieten comun le-a făcut cunoştinţă. Lucrurile între ei au evoluat galopant, iar doi ani mai târziu se năştea primul copil al cuplului, o fetiţă pe nume Lola. În 2007, în acelaşi an cu naşterea primului lor copil, s-a aflat că şi-au oficializat relaţia printr-o ceremonie discretă, însă nimeni nu a ştiut că acest mariaj nu era legal. În 2008, deja se năştea cel de-al doilea copil al lor, un băieţel, iar familia lor era una dintre cele mai frumoase de la Hollywood.

Lisa Bonet şi Jason Momoa s-au căsătorit acum două săptămâni

De fapt, Lisa Bonet şi actorul din Game of Thrones, Jason Momoa, s-au căsătorit pentru prima dată, legal vorbind, acum două săptămâni! Cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în reşedinţa lor din Topanga, California. ”Aparent, ei nu erau căsătoriţi. Acum au făcut-o oficial şi legal”, spune un apropiat de-al lor despre uniunea lor.

Lisa şi cei doi copii din relaţia cu Jason Momoa

O altă sursă din anturajul lor a confirmat această informaţie, menţionând că certificatul lor de căsătorie a fost înregistrat la Oficiul Căsătoriilor din Los Angeles, la o săptămână după această ceremonie. Printre invitaţii de seamănă s-au numărat fiica Lisei Bonet din mariajul cu Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, actorii Alicia Vikander şi Michael Fassbender, dar şi muzicianul Chris Sharma, şi alţi colegi de breaslă de-ai lui Jason Momoa. ”A fost o petrecere mare iar oamenii veneau de peste tot pentru a lua parte”, spune unul dintre invitaţi.

Lisa Bonet şi Zoe Kravitz, fiica din mariajul cu Lenny Kravitz

Mai multe