Tom Cruise vrea s-o recupereze pe Suri. Ce plănuieşte?

9 aprilie 2017   News

N-a mai fost văzut în compania fiicei sale din septembrie 2013, însă are de gând să remedieze acest lucru acum că a realizat, odată cu moartea mamei sale din luna februarie, cât de importantă este familia.

Tom o vrea pe Suri din nou în viaţa lui

Tom Cruise vrea s-o recupereze pe fiica sa, Suri, cu orice preţ, acum că a rămas şi fără îndrăgita lui mamă, Mary Lee South. ”Tom vrea s-o readucă în viaţa sa pe Suri”, informează o sursă citată de revista ”InTouchWeekly”.

Chipurile, actorul ar fi în stare de orice pentru ca fosta lui soţie, Katie Holmes, să-i cedeze custodia sau măcar să-i permită să petreacă mai mult timp cu fetiţa sa, ajunsă acum la 10 ani. Iar asta ar însemna chiar şi să se recăsătorească, pentru ca-n faţa instanţei să prezinte credibilitate în postura de familist.

Ea e, chipurile, cea care i-a picat cu tronc lui Tom Cruise

Da, Tom are de gând s-o facă doamna Cruise pe Vanessa Kirby, o actriţă de 28 de ani pe care a adus-o special în filmul ”M:I6”, după ce a văzut-o jucând în serialul ”The Crown”. ”Crede că este perfectă pentru a fi soţia lui. Abia aşteaptă să se căsătorească şi s-o redobândească pe Suri. Rolurile de tată şi soţ sunt cele mai importante pentru el. Abia aşteaptă să aibă o familie din nou”, mai povesteşte respectiva sursă. Mda, rămâne de văzut dacă planul său se poate realiza sau nu. Noi suntem intrigaţi!

foto: arhivă OK, HEPTA

Mai multe