Tom Hardy a pierdut două milioane de lire într-un singur an

7 februarie 2017   News

În ciuda succesului tot mai mare la Hollywood  a lui Tom Hardy, contul său bancar pare că nu stă pe roz, înregistrând pierderi de 2 milioane de lire, numai în ultimul an. Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce superstarul britanic a dezvăluit că a pierdut alte 2 milioane de lire cu ultima sa producţie TV, serialul Taboo.

Ascensiunea actorului este una care costă enorm, această sumă dispărând din conturile sale, în ciuda succesului în carieră. Rezervele de bani ale lui Tom Hardy, care canalizează o mare parte din veniturile sale ca actor, s-au redus de la £ 2.8 milioane în 2015, la  696.980 £ anul trecut.

Ieri, o sursă apropiată actorului a făcut o declaraţie cu privire la averea lui Hardy: " Tom este un mare cheltuitor, iar aceste cifre dovedesc asta. Cariera lui este în ascensiune, are propouneri mereu, aşa că îşi permite această pierdere. Are suficienţi bani pentru a trăi confortabil, şi, desigur, există  posibilitatea să-şi fi mutat banii dintr-un cont în altul. Dar vorbim de o sumă mare, a cărei pierdere ar fi motiv de îngrijorare pentru oricine."

Cel puţin Hardy este pasionat de munca lui şi nu se teme să pompeze bani în proiectele sale de film şi televiziune. Luna trecută, compania lui de producţie a mai pompat 2 milioane de lire în serialul Taboo, după ce actorul cheltuise  10.4 milioane de lire pentru această producţie, bani pe care speră să-i recupereze prin vânzarea serialului în întreaga lume.

Foto: Getty, captură film

Mai multe