Tom Jones se iubeşte cu fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla

9 februarie 2017   News

Ei demonstrează că poţi întâlni iubirea oricând şi-n oricine, atâta vreme cât îţi permiţi s-o vezi şi s-o trăieşti. Cele mai recente zvonuri de la Hollywood ne spun că Tom Jones se iubeşte în prezent cu fosta soţie a legendarului Elvis Presley.

Tom Jones şi Priscilla Presley au o relaţie amoroasă

Potrivit tabloidului ”The Sun”, starul de 76 de ani îi face curte Priscillei (71), sperând că aceasta îi va răspunde sentimentelor. ”Tom şi Priscilla tatonează terenul. Este o scânteie între ei, dar iau lucrurile pas cu pas. Sunt chiar la început, dar se-nţeleg atât de bine”, spune o sursă pentru respectiva publicaţie.

Aşadar, la un an de la moartea soţiei lui, Linda, Tom Jones este pregătit să-şi refacă viaţa amoroasă. Şi se pare că tocmai Priscilla, cea care a fost căsătorită cu regele rock 'n' roll, i-a picat cu tronc.

Chipurile, apropierea lor s-a produs la puţin timp de la moartea Lindei, când Priscilla s-a oferit să-i fie alături pentru a depăşi pierderea tragic a soţiei lui. ”Tom a trecut printr-un an dificil, având în vedere moartea Lindei, iar Priscilla i-a oferit un mare sprijin”, spune un apropiat de-al cântăreţului.

Relaţia cu Priscilla a recunoscut-o, într-un fel sau altul, chiar şi juratul emisiunii americane The Voice: ”Suntem prieteni de foarte mult timp. Este o doamnă minunată. Ne simţim minunat atunci când ieşim împreună, în oraş”. Contactat pentru o declaraţie mai explicită, reprezentantul cântăreţului s-a mulţumit să spună: ”Priscilla Presley şi Tom se cunosc de foarte mulţi ani”.

Nu s-au ascuns. Au ajuns la restaurant cu aceeaşi maşină.

Relaţia lor de prietenie a fost surprinsă în imagini şi de către paparazzi, pe când aceştia doi se aflau la o întâlnire în West Hollywood, California, luna trecută. Priscilla şi Tom au sosit la respectivul restaurant împreună, cu aceeaşi maşină.

foto: Hepta

Mai multe