Top 10 ţinute extravagante la Grammy

16 februarie 2016   News

O recapitulare a apariţiilor vedetelor la Grammy-uri de-a lungul timpului ne arată că extravaganţa e aproape obligatorie pe covorul roşu al Oscarurilor muzicale

Bleona Qereti

Bleona abordează mereu ţinute foarte provocatoare.

Artista albaneză de 36 de ani e recunoscută pentru astfel de apariţii care lasă la vedere multă piele. Aici o vedem la Grammy-urile din 2015, cu o apariţie de femeie grladiator.

Joy Villa

Tânăra de 24 de ani se chinuie să se facă remarcată prin astfel de outfituri ciudate. Iat-o anul acesta, iar mai jos, purtând nişte "găuri portocalii", la Grammy-urile de anul trecut.

Joy Villa nu s-a dezminţit la Grammy-urile de anul acesta.

Anul trecut, Joy s-a situat lesne pe lista celor mai prost îmbrăcate.

Sasha Gradiva

Rusoaica de 37 de ani, născută în Moscova, a fost primul artist rus invitat la Grammy-uri. S-a întâmplat în 2012, iar Sasha a vrut să marcheze momentul cu o rochie care simbolizează relaţiile dintre America şi Rusia: candidul roz se întâlneşte cu nişte arme grele periculoase. Între război şi pace...

Sasha, la Grammy-urile din 2012.

Katy Perry

Rochia muzicală creată de Valentino, purtată de Katy în urmă cu doi ani, rămâne - oricât de împărţită de critici între topurile "cel mai bine" şi "cel mai prost" - o creaţie iconică pentru Grammy-uri. Interesant este că Marica Pellegrinelli a purtat această rochie la nunta sa cu Eros Ramazzotti.

Creaţia purtată de Katy a rămas una iconică.

Rihanna

Ea a fost anul trecut ca un norişor roz, într-o creaţie Giambattista Valli.

Rihanna a purtat anul trecut o rochie semnată Giambattista Valli.

Lady Gaga

Când e vorba de Lady Gaga, ne aşteptăm la ţinute extravagante. Şi anul acesta a fost o apariţie specială cu tributul adus regretatului David Bowie. De neuitat a rămas, însă, şi apariţia ei într-un cocon, la Grammy-urile din 2011. Practic, aşa a "păşit" diva pe covorul roşu: purtată pe braţe şi ascunsă-ntr-un ou.  Da, acolo, înăuntru, sălăşluia Gaga!

Lady Cocon - sau, mai simplu, Cocoana - , evoluând pe covorul roşu...

Kanye West

De mult de tot, înainte să fi auzit de el şi înainte de orice război cu Taylor Swift, aşa se prezenta Kanye West - la Grammy-urile din 2006. Apariţia era tributul lui pentru Prince. Cam cum a făcut anul acesta Gaga cu David Bowie. Deşi Prince trăieşte în continuare, slavă Domnului... Aoleo, acum Kanye va zice că a lansat-o şi pe Gaga!

Kanye West, îmbrăcat în stilul lui Prince.

Nicki Minaj

Ea a reuşit să se plaseze bine în toate topurile "Cel mai prost îmbrăcate" cu această ţinută pentru gala muzicală din 2011. Nemulţumită de rezultat, a recidivat în 2012 cu o ţinută care s-a dorit şi mai şi: Maica Minaj cu un Papă procurat de prin backstage graţie mimicii lui convingătoare.

Nicki, la Premiile Grammy din 2011.

Un "cuplu" neaşteptat la Grammy-urile din 2012

Kim Kardashian

Anul trecut, a purtat această ţinută semnată Jen Paul Gaultier, pe care mulţi au confundat-o cu un capot...

Ţinuta lui Gaultier n-a avantajat-o pe Kim.

Jennifer Lopez

Ca o concluzie, să ne amintim şi de această ţinută iconică a lui Jennifer Lopez, creată de casa Versace pentru Grammy-urile din 2000. La vremea respectivă, această apariţie a lui Jennifer a uluit, fiind considerată foarte, chiar prea îndrăzneaţă... Au trecut 16 ani de-atunci. N-am uitat rochia verde, dar ni se mai pare şocantă?!

J.Lo, pe vremea când forma un cuplu cu P.Diddy.

Foto: WENN

Mai multe