TOP 3 Cel mai bine îmbrăcate vedete internaţionale

1 august 2013   News

Surpriză! Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Ducesa de Cambridge să fie detronată de pe locul 1 în clasamentul celor mai stilate staruri ale lumii realizat de publicaţia „Vanity Fair“. Anul acesta, cea care

Surpriză! Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Ducesa de Cambridge să fie detronată de pe locul 1 în clasamentul celor mai stilate staruri ale lumii, realizat de publicaţia „Vanity Fair“.

Anul acesta, cea care a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată vedetă internaţională este actriţa din „Scandal“, Kerry Washington, apreciată intens pentru fler şi pentru simţul estetic care a inspirat-o de atâtea ori să aleagă cele mai frumoase ţinute de designer, surclasându-I pe Beyoncé, Victoria Beckham sau Kate Middleton!

Pe locul 2 se află nimeni altul decât cântăreţul momentului, Justin Timberlake, considerat şi unul dintre cei mai sexy şi mai doriţi bărbaţi din lume. Gândiţi-vă numai la smochingul Tom Ford purtat la Premiile Grammy!

, proaspăta mămică a prinţului George, care a impresionat şi cu rochia cu buline purtată după ce a născut, la prima apariţie cu copilul!

Printre celelalte vedete nominalizate se numără pentru prima oară Beyoncé, Dita von Teese, Keith Richards sau Peng Liyuan, soţia preşedintelui chinez Xi Jinping.

Foto: Wenn

Mai multe