TOP Cine sunt cele mai sexi staruri vegetariene?

26 iunie 2014   News

Faimoasa asociaţie PETA – de protecţia animalelor – au alcătuit un clasament al celor mai sexi vedete vegetariene pe anul acesta. Cel mai şi cel mai sexi a fost numit

Faimoasa asociaţie PETA – de protecţia animalelor – au alcătuit un clasament al celor mai sexi vedete vegetariene pe anul acesta.

Cel mai şi cel mai sexi a fost numit Jared Leto, actorul câştigător de Oscar care i-a surclasat pe Woody Harrelson, Peter Dinklage ori fermecătorul Joaquuin Phoenix.

Pe de altă parte, Ellen Page (27) a primit titlul de cea mai sexi vegetariană celebră, în defavoarea lui Carrie Underwood sau Jenna Dewan-Tatum, soţia lui Channing Tatum. Recent, a mărturisit că este lesbiană.

Interesant este că cei doi fruntaşi nu sunt doar vegetarieni, ci şi vegani – nu mănâncă nici produse animale precum lactate ori ouă sau miere.

Anul trecut, câştigătorii au fost Kristen Bell şi soţul ei, Dax Sheperd, care tocmai ce-au anunţat oficial că aşteaptă al doilea copil. De vreme ce Dax a mărturisit că nu mai este vegetarian, a pierdut titlul.

FOTO WENN

Mai multe