TOP Cine sunt cele mai sexy iubite sau soţii de fotbalişti?

19 iunie 2014   News

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia aduce în atenţia publicului şi iubitele şi soţiile fotbaliştilor care, de multe ori pot să capteze toată… atenţia. Multe dintre ele sunt fotomodele, actriţe şi cântăreţe, iar, pe lângă faptul că au lângă ele sportivi de renume, acestea

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia aduce în atenţia publicului şi iubitele şi soţiile fotbaliştilor care, de multe ori pot să capteze toată… atenţia.

Multe dintre ele sunt fotomodele, actriţe şi cântăreţe, iar, pe lângă faptul că au lângă ele sportivi de renume, acestea mai au ceva în comun: frumuseţea. Vă prezentăm în continuare o listă, întocmită de publicaţia „Esquire“, a celor mai atrăgătoare partenere de viaţă ale fotbaliştilor.

Irina Shayk

Fotomodelul rus Irina Shayk (28 de ani) are o relaţie cu fotbalisul portughez Cristiano Ronaldo (29 de ani) din 2010. Recent, cuplul a apărut pe coperta ediţiei spaniole a revistei „Vogue“. Irina Shayk a cunoscut faima în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale „Sports Illustrated Swimsuit“, devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea.

Sara Carbonero

În vârstă de 30 de ani, partenera portarului spaniol Iker Casilias (33 de ani) este o jurnalistă sportivă care a devenit cunoscută după Cupa Mondială din 2010, atunci când publicaţia „Time“ a scris că, în timpul meciului dintre Spania şi Elveţia, ea l-ar fi distras pe sportiv, ceea ce a dus la pierderea meciului pentru spanioli. În 2009, Sara a fost numită „Cel mai sexi reporter din lume“ de către „FHM“, un an mai târziu devenind „Cea mai fotografiată persoană din lume“, în urma unui interviu luat iubitului ei după un meci.

Vezi restul topului aici: adev.ro/n7bqhi

Mai multe