Topless! Uite cât de sexy este soţia lui Channing Tatum, Jenna!

9 octombrie 2015   News

Despre Channing Tatum ştim deja că este unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood, însă soţia sa, Jenna Dewan tatum, nu s-a bucurat până acum de aceeaşi expunere ca celebrul actor.

Însă, iată că acum i-a venit rândul. Jenna Dewan Tatum, deja mămica unei fetiţe de doi ani, a realizat un pictorial incendiar, în care a pozat topless, frontal. Şi pentru ca aceste fotografii să ajungă la cât mai mulţi fani, actriţa în vârstă de 34 de ani a postat câteva fotografii pe contul de Instagram.

După cum era de aşteptat, cei 1, 8 mil. de fani de pe contul actriţei de Instagram s-au arătat extrem de încântaţi de fotografiile postate de Jenna, mai ales că este pentru prima dată când o văd pe Jenna în această ipostază.

De altfel, Jenna a reuşit până acum să fie o prezenţă destul de discretă la Hollywood, şi deşi unele apariţii ale ei pe covorul roşu au fost sexy, niciodată nu a depăşit măsura, fiind una dintre cele mai cumpătate personalităţi din cetatea filmului.

În cele două fotografii, Jenna apare nemachiată şi-şi acoperă sânii cu mâinile. Şedinţa foto a avut loc în vacanţa Jennei şi a lui Channing în Cabo San Lucas, Mexico, iar fotogaful a fost nimeni altul decât Channing, soţul actriţei.

Sursa foto: Instagram

Mai multe