Tori Spelling, în tandreţuri cu soţul infidel în vacanţa din Hawaii

30 august 2019   News

Proaspăt revenită în prim-planul media, fiica regretatului Aaron Spelling încearcă să-şi revitalizeze relaţia cu Dean McDermott.

Au 5 copii împreună şi un mariaj de 13 ani, dar  e o minune că Tori Spelling şi Dean McDermott sunt încă împreună. Şi asta pentru că Dean i-a fost de nenumărate ori infidel, dar Tori l-a reprimit de fiecare dată înapoi, ba chiar cu vestea unei noi sarcini. Sau, cel puţin, aşa a înţeles ea să-şi salveze mariajul.

Acum, când e din nou în prim-planul media, rolul din sequel-ul Beverly Hills 90210 nu doar că i-a reîmprospătat contul, ci şi relaţia. Căci unul dintre motivele permanentelor discuţii casnice era şi cel al lipsei banilor, Tori topindu-şi toate fondurile în primii ani de mariaj cu Dean, iar de la tatăl său, celebrul regizor Aaron Spelling, n-a moştenit mare lucru. De altfel, în 2013, când şi-a lansat cartea autobiografică numită „It Is Like It Is”, aceasta a dezvăluit că n-a moştenit decât 800.000 de dolari din averea de 500 de milioane a tatălui ei şi că şi-a declarat falimentul.

De când a revenit pe ecrane ca Donna Martin din Beverly Hills 90210 şi să câştige câte 85.000 de dolari pe episod, se pare că şi relaţia de acasă s-a mai detensionat, iar în vacanţa pe care şi-au oferit-o în Hawaii, Tori şi Dean par să-şi fi reamintit ce anume i-a adus împreună la început.

FOTO: Profimedia

Mai multe