Totuși de ce divorțează? ”Ben nu se putea abține să n-o atingă pe J Lo! Sunt atrași unul de altul”

17 septembrie 2024   News

Ben Affleck „nu și-a putut ține mâinile departe de Jennifer Lopez” la brunch-ul lor de sâmbătă, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Regizorul „Argo” a vrut să se întâlnească cu soția sa înstrăinată la Hotelul Beverly Hills pentru a arăta că sunt „prieteni” și pentru a-și face poze. Dar a ajuns să nu reușească să-și țină mâinile departe de fosta parteneră, au menționat câteva surse publicației PageSix în exclusivitate.

Cuplul aflat în plin divorț probabil că a vrut să aducă o doză de normalitate în viața copiilor lor, care se au ca frații. În plus, probabil că actorul dorește să creeze cu J Lo același gen de prietenie pe care o are și cu cealaltă fostă soție, Jennifer Garner.

Familia extinsă a ieșit la brunch la renumitul Polo Lounge din Beverly Hills, California, sâmbătă, iar vedetele au fost văzute „ținându-se de mână și sărutându-se”, mai spun sursele publicației citate.

Revederea a fost, cu siguranță, emoționantă.

Chiar și micuțul Samuel, cel mai rece dintre copiii lui Affleck în relația cu Jennifer Lopez a strâns-o tare, tare la piept.

Martorii prezenți au rămas și mai dezorientați decât erau anterior căci au remarcat că între cei doi soți există în continuare o chimie inexplicabilă.

Ceea ce îi face să se întrebe de ce divorțează totuși?

Aparent, aceștia spun că probabil nici Ben Affleck nu s-ar fi gândit că va avea reacțiile acestea, categoric chimice. Este magnetizat de Jennifer Lopez și cu siguranță o găsește irezistibilă, îi este dor de ea și și-ar dori continuu să o atingă.

Atunci toată lumea se poate întreba: Totuși, de ce divorțează?

Insiderul a adăugat: „Întotdeauna între ei a existat multă chimie sexuală. Este ceva ce nu se poate controla sau planifica. Sunt încă atrași unul de altul. În plus, a fost ideea lui Ben Affleck să se întâlnească acolo”, a mai spus informatorul. „A vrut să arate că sunt foști iubiți prietenoși.”

„Voia acele fotografii”, explică sursa. „Te duci acolo în public când vrei să fii văzut. Știi că paparazzii sunt acolo.”

Foto: Profimedia

Mai multe