Tragedii VIP. Momentele de cumpănă din viaţa starurilor

7 aprilie 2017   News

Sunt muritori de rând ca şi noi atunci când vine vorba să treacă şi ei prin momente dificile în viaţă. Iată cele mai mari probleme cu care s-au confruntat vedetele!

Sofia Vergara

Mai tot timpul binedispusă şi cu zâmbetul pe bune, vedeta serialului "Modern Family" n-a fost scutită de clipe dificile în viaţa sa. Astfel, Sofia a fost diagnosticată, în 2000, cu cancer tiroidian şi a fost nevoită să facă radiaţii pentru a scăpa de crunta boală. Cu doi ani înainte, însă, actriţa şi-a pierdut fratele, pe Rafael, care a fost omorât. Iar veştile proaste nu s-au încheiat aici pentru divă. În 2011, fratele ei mai tânăr, Julio, a fost deportat în Columbia după ce a fost arestat în Statele Unite şi a devenit dependent de droguri.

Marlon Brando

În mai 1990, fiul actorului, Christian, l-a împuşcat mortal pe Dag Drollet, iubitul surorii lui vitrege, Cheyenne, care era însărcinată atunci cu copilul lui Dag. Christian şi-a recunoscut vina şi, drept urmare, şi-a petrecut cinci ani în închisoare. Cheyenne Brando a încercat de două ori să-şi ia viaţa în timp ce se desfăşura procesul fratelui ei vitreg criminal. Iar, în 1995, după ce a pierdut custodia fiului ei Tuki, a reuşit să se sinucidă prin spânzurare, la numai 25 de ani.

Roy Orbison

Legendarul muzician se plimba cu motocicleta, în 1966, împreună cu soţia sa, Claudette Frady, când un autoturism s-a izbit de motocicleta ei şi a omorât-o pe loc. Şi, de parcă asemenea tragedie nu era destul de îndurat pentru oricine, Roy a mai trecut şi prin alte momente de groază la doi ani de la pierderea soţiei. Casa lui Orbison a luat foc şi, în incediul cu pricina, şi-au pierdut viaţa doi dintre cei trei fii ai muzicianului. Apoi, în 1973, fratele mai mare al lui Roy se afla pe drumul spre casa lui Orbison, pentru a-şi petrece Ziua Recunoştinţei împreună, când a fost şi acesta lovit de o maşină şi ucis pe loc.

Kanye West

În 2002, soţul vedetei de reality show Kim Kardashian a fost victima unui accident auto care era cât pe ce să fie mortal şi care i-a spart starului de culoare întregul maxilar. Însă cel mai dificil moment din viaţa faimosului rapper a fost pierderea mamei. În 2007, mama lui Kanye, Donda West, a decedat în urma unor complicaţii apărute după o operaţie estetică. “A fost ca şi cum mi-am pierdut un braţ şi un picior şi încercam să merg mai departe”, a povestit West despre pierderea suferită.

Mai multe