Transformare şocantă pentru un rol! A slăbit zeci de kilograme şi e îmbrăcat aşa!

20 octombrie 2017   News

Când a apărut pe micile ecrane avea 115 kilograme şi tot pe atâta umor. S-a impus în scurt timp drept unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood şi a rămas cu această titulatură până în ziua de azi. Cel mai recent rol îl poartă într-o mini serie, alături de Emma Stone şi Sally Field.

Paparazzi l-au surprins pe Jonah Hill, căci despre el e vorba, pe platourile mini-seriei ”Maniac”, produs de Netflix, şi trebuie să recunoaştem că fotografiile sunt de-a dreptul şocante. În primul rând, actorul e mai slab ca oricând, afişând, în prezent, o siluetă chiar fragilă. Potrivit unor surse, actorul, care şi-a început transformarea în 2016, a reuşit să mai dea jos 13 kilograme în ultimele luni, ceea ce-l face aproape de nerecunoscut!

Chiar şi costumaţia e una inedită, actorul apărând în aceste fotografii surprinse de paparazzi cu părul lung, prins în cozi împletite. Aşteptăm, aşadar, cu nerăbdare să vedem ce rol va juca acesta în mini-seria care spune povestea unui bărbat instabil psihic, internat într-un spital psihiatric, care trăieşte într-o realitate paralelă, închipuită de el.

Jonah Hill în ”War Dogs”

foto: Hepta

Mai multe