Transformarea lui Silviu Prigoană! Cum arăta în 2010 şi cum e acum, în 2021, la 57 de ani. A slăbit zeci de kilograme, a renunţat la cămăşile negre şi la mustaţă

4 ianuarie 2021   News

Silviu Prigoană nu apare des în lumina reflectoarelor, se concentrează doar asupra afacerilor şi asupra familiei pe care o are. De aproximativ 10 ani de zile a trecut printr-o schimbare fizică de proporţii, a slăbit zeci de kilograme şi pare să se menţină. Ţine şi la sănătatea lui, dar şi la aspectul fizic. 

Rar îl vedem în studiourile de televiziune vorbind despre afacerile pe care le are sau despre cariera lui politică care a apus de ceva vreme. Silviu Prigoană este destul de discret când vine vorba despre viaţa sa profesională, dar şi despre cea personală. Ani de zile a fost în lumina reflectoarelor atunci când era activ politic, dar şi când divorţa sau se împăca cu fosta soţie, cu Adriana Bahmuţeanu. Iată că acele vremuri au apus, e total schimbat, mai ales din punct de vedere fizic. 

Nu mai cântăreşte multe kilograme, nu mai poartă cămăşi negre şi a renunţat şi la mustaţă. În urmă cu aproximativ 10 ani de zile, Silviu Prigoană a început o transformare radicală din punct de vedere fizic, dar nu pentru că nu îi mai plăcea ce vedea în oglindă, ci pentru că a avut grave probleme de sănătate. Medicul său l-a avertizat.

Chiar în anul 2010 a suferit un infarct. De atunci, a mers regulat la medic, acesta fiind şi cel care l-a sfătuit să slăbească. Cântărea pe atunci 120 de kilograme şi avea probleme serioase la inimă. A dat aproximativ 40 de kilograme jos şi a ţinut un regim alimentar strict. El povestea în 2014: "Când eşti bolnav de inimă, ai 120  de kilograme şi îţi spune doctorul că trebuie să slăbeşti, te pui pe regim. E foarte simplu. Slăbeşti cu apă. Bei apă chioară timp de 10-20 de zile şi slăbeşti foarte uşor. În general, eviţi pastele făinoase şi consumi seara doar o salată.

Dar, la început, nu consumi mai nimic. Ştiţi vorba aceea: dimineaţa «potroace» de fructe, sari peste prânz, iar masa de seară o dai la duşmani. Eu am avut o slăbire controlată. Nu am dat jos brusc kilogramele, ci într-o perioadă de 8 luni de zile. Dacă îţi pui inele sau faci alte cele să slăbeşti forţat, îţi cad pieile şi ai şi probleme estetice şi de altă factură! Trebuie să faci gimnastică şi înot, să îţi tonifiezi corpul", a dezvăluit afaceristul pentru click.ro atunci.

Toate aceste schimbări prin care a trecut au fost monitorizate atent de medicul lui, mergea lunar la analize, lua chiar şi vitamine. 

De la 120 de kilograme a ajuns acum la aproximativ 80 de kilograme, în 2021. Nu doar de kilograme a scăpat, ci şi de mustaţa pe care o purta de ani de zile. Acum îl vedem bărbierit, cu un look mai tânăr, mai fresh. Oare partenera de viaţă e cea care l-a făcut s renunţe şi la ţinutele all black? Mihaela îi este alături de ani de zile, formează un cuplu reuşit care nu se afişează la TV. 

Ea îl face fericit în viaţa personală, ea i-a oferit liniştea pe care Silviu Prigoană a căutat-o atâţia ani de zile. 

Ce pensie are Silviu Prigoană

Are o pensie la care râvneşte oricare roman şi, deşi are o proteză la picior, recunoaşte că nu s-a simţit niciodată complexat. Acestea sunt câteva dintre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoană la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaţilor. Aştept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanţii, că să am şi eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a mărturisit Silviu Prigoană.

Foto: Facebook, Click

Mai multe