Transformările Simonei Halep: de la junioara cu sâni mari la marea tenismană de astăzi

23 ianuarie 2015   News

Aşa cum ne aşteptam, Simona Halep a început anul în forţă, promiţând să facă valuri la primul Grand Slam al anului, cel de la Melbourne. Sportiva noastră în vârstă de 23 de ani, numărul 3 mondial în topul WTA, a învins-o astăzi cu scorul de 6-4

Aşa cum ne aşteptam, Simona Halep a început anul în forţă, promiţând să facă valuri la primul Grand Slam al anului, cel de la Melbourne.

Sportiva noastră în vârstă de 23 de ani, numărul 3 mondial în topul WTA, a învins-o astăzi cu scorul de 6-4, 7-5 pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open, fază în care România mai este reprezentată de Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA.

Halep va juca în faza următoare cu sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, care a trecut, tot azi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, de italianca Sara Errani, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 14.

La ediţia precedentă a turneului de la Australian Open, Simona Halep a atins faza sferturilor de finală, dar noi sperăm ca anul acesta românca să plece de la Antipozi chiar cu trofeul.

Observând schimbarea de look a Simonei din acesta an –părul mai lung şi vopsit într-o nuanţă mai închisă, vă invităm să vedem cum s-a schimbat ea de-a lungul anilor, de la junioara care câştiga Roland Garros-ul în 2008 la campioana de astăzi.

La doar 16 ani, în 2008, înainte de operaţia de micşorare a sânilor. Foto jos, Simona în 2009.

În 2010, la Openul francez, după operaţia de modificare a bustului.

Simona, o apariţie rafinată în rochii de cocktail.

Anul acesta, Simona a afişat un look mai seducător ca niciodată, aşa cum trebuie să aibă un star al tenisului.

Mai multe