Trei generaţii la Hollywood. Gwyneth Paltrow (47), într-o fotografie rară cu mama şi fiica ei

28 septembrie 2019   News

Pe cât e actriţa de cunoscută şi de expusă datorită meseriei pe care o practică, pe atât de discretă devine atunci când vine vorba despre familia ei şi mai ales despre copii. Însă, de ziua ei, a făcut o excepţie şi a acceptat postarea unei imagini cu mama şi fiica ei, care a făcut deja furori pe internet.

Ieri a fost ziua de naştere a lui Gwyneth Paltrow! Actriţa care a împlinit 47 de ani s-a bucurat de prezenţa celor dragi într-o zi specială ca cea de 27 septembrie, lucru care este perfect vizibil în fotografia postată de prietenul ei, jurnalistul Derek Blasberg.

În imaginea cu pricina, Gwyneth o are alături pe mama sa, actriţa Blythe Danner (76), care, în afara firelor albe de păr, arată la fel cum o ştim dintotdeauna şi cum ne-a cucerit în filme precum Un socru de coşmar (2000) şi Te voi revedea în vis (2015).

Însă surpriza cea mare o constituie fiica lui Paltrow, Apple, care, la 15 ani, a apărut împreună cu Gwyneth şi ne dovedeşte cu vârf şi îndesat că este copia fidelă a mamai sale.

Gwyneth, alături de cei doi copii ai ei, Apple (15) şi Moses (13) 

“Astăzi este ziua de naştere a cuiva special, dar haideţi să sărbătorim întregul clan Danner-Paltrow-Martin!”, a comentat Derek fotografia care a făcut deja înconjurul internetului. “Aici avem trei femei bânde, talentate, drăguţe. Aşchia nu sare prea departe de trunchi, iar acest lucru e perfect valabil în cazul lui Apple. Îţi doresc cel mai bun an trăit vreodată, Gwyneth Paltrow!”, şi-a încheiat acesta urările pentru sărbătorita VIP.

La mulţi ani, Gwyneth Paltrow!   

foto - Instagram

Mai multe