Trei rochii ale româncei Maria Lucia Hohan, la Premiile Oscar

5 martie 2018   News

Ca de obicei, designerul român a fost cooptat pentru a îmbrăca câteva dintre personaltăţile care au păşit, aseară, pe covorul roşu al Premiilor Oscar. Şi, trebuie să recunoaştem, rochiile Mariei Lucia Hohan n-au fost mai prejos decât brandurile tradiţionale purtate de vedete la această gală.

Daniela Vega

Una dintre cele care au ales MLH a fost actriţa chiliană Daniela Vega, de 28 de ani, care a făcut istorie la această gală prin faptul că a fost prima prezentatoare transgender invitată pe scena Oscarurilor.

Actriţa este eroina filmului chilian A Fantastic Woman, care a câştigat trofeul pentru cel mai bun film străin. Brunetei i-a venit de minune rochia într-o nuanţă de fucsia creată de româncă.

Erin Lim

O altă rochie Maria Lucia Hohan a fost aleasă de Erin Lim (27), prezentatoare a canalului TV E!, care a transmis sosirea vedetelor pe covorul roşu.

A treia apariţie în rochie MLH a fost cea a jurnalistei Natalie Morales, de 45 de ani, care a transmis pentru NBC News.

În plus, şi actriţa Darby Stanchfield, de 46 de ani, cunoscută pentru rolul ei din serialul de succes Scandal, a îmbrăcat o superbă creaţie a Mariei, însă de data aceasta pentru o petrecere de după gala Oscarurilor.

Foto: Getty Images

Mai multe