Tristeţe fără margini! Fratele lui Eddie Murphy a decedat!

13 aprilie 2017   News

Tragedie în familia îndrăgitului actor Eddie Murphy! Fratele său, comediantul Charlie Murphy, a decedat la vârsta de 57 de ani, după o lungă luptă cu leucemia. Moartea sa a fost confirmată de purtătorului lui de cuvânt, Domenick Nati.

Charlie Murphy şi Eddie Murph. Foto: Getty Images

Eddie Murphy e de neconsolat! Fratele său mai mare, Charlie Murphy, cunoscut pentru serialul de comedie “Chappelle’s Show”, a decedat miercuri, pe un pat de spital din New York. Charlie avea doar 57 de ani şi-n ultimii ani de viaţă s-a luptat cu leucemia.

Potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională, Charlie a urmat un tratament de chimioterapie, timp de mai multe luni, însă… a fost învins de boală.

Charlie, asemenea fratelui lui mai mic, şi-a făcut un nume pe scena comediei. Una dintre cele mai de success apariţii ale sale a fost în serialul “Chappelle’s Show”, într-un episode despre seara în care a petrecut cu cântăreţul Prince.

Charlie Murphy avea doar 57 de ani. Foto: Getty Images

Charlie a fost căsătorit cu Tisha Taylor, cu care are şi doi copii, până în 2009, când aceasta şi-a pierdut viaţa în lupta cu cancerului. Charlie mai avea un copil şi dintr-o altă relaţie.

Mai multe