Tudor Gheorghe îşi ia Adio! de la marea dragoste! ''Nu mai am nevoie de nimic''

27 ianuarie 2021   News

Tudor Gheorghe e devastat. Marele actor şi-a pierdut soţia.

„Teatrul Naţional Marin Sorescu anunţă cu tristeţe plecarea la cele veşnice a actriţei Georgeta Luchian Tudor, una dintre actriţele emblematice ale unei instituţii pe care a slujit-o cu un talent ieşit din comun, şi este alături în aceste momente de soţul ei, artistul Tudor Gheorghe', se arată într-un comunicat al teatrului.

Tudor Gheorge şi Georgeta Lucian au ajuns să  formeze un cuplu încă din vremea studenţiei. Cei doi au fost legaţi de o dragoste mare timp de 50 de ani.

“Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie’, declara pentru Pro Tv Tudor Gheorghe.

Georgeta şi-a dorit să fie ziaristă, dar  destinul a decis altceva.

 „În acest moment, nu pot vorbi nimic despre soţia mea. De fapt, nu mai am nevoie de nimic special… Din pricina problemelor cauzate de COVID-19, ceremonia funerară va avea un caracter restrâns”, a mărturisit îndrăgitul artist pentru Fanatik.

Mai multe