Tupac, dezvăluiri rasiste despre Madonna. O nouă scrisoare a rapperului a ieşit la iveală

5 iulie 2017   News

O nouă scrisoare de-a lui Tupac din timpul închisorii scoate la iveală detalii picante despre povestea de dragoste dintre rapper şi Madonna, dar şi motivele despărţirii.

Tupac face dezvăluiri despre Madonna.

Rapperul şi-a vărsat of-ul în paginile unor scrisori, pe vremea când era încarcerat, iar notiţele sale scrise de mână, înainte să fie ucis în 1996, sunt de-a dreptul rasiste. Tupac s-a despărţit de Madonna pentru că ea era albă.

"Să fii văzută cu un bărbat de culoare, nu ţi-ar periclita cariera în vreun fel, ci te-ar face să pari mult mai deschisă şi mai interesantă. Dar, pentru mine, cel puţin în percepţia despre imaginea mea,  aş fi renunţat la mai bine de jumătate din oamenii care m-au făcut ceea ce credeam că sunt."

Scrisoarea este de-a dreptul uimitoare, în care Tupac mărturiseşte că ştia clar că o va face pe Madonna să sufere prin faptul că a respins-o, spunându-i:  "N-am vrut să te rănesc". Întreaga scrisoare va fi scoasă la licitaţie, iar oferta iniţială este de 100 de mii de dolari, aşteptându-se ca preţul să crească. Ultima scrisoare a lui Tupac s-a vândut pentru 170 de mii de dolari.

Foto: Arhiva OK, TMZ

Mai multe