Tyra Banks, în lenjerie intimă la premiera "Black Panther". Toţi i-au admirat formele voluptoase!

14 februarie 2018   News

Este una dintre cele mai sexy actriţe, cântăreţe şi modele de origine americană, iar la 44 de ani, Tyra Banks încă oferă o lecţie de bun-gust şi de feminitate pe la evenimente.

Mama unui băieţel născut în ianuarie 2016 cu ajutorul unei mame surogat, vedeta şi-a păstra silueta de invidiat de-a lungul anilor. Aseară, la premiera filmului "Black Panther", Tyra a făcut senzaţie într-o rochie prin care i s-a văzut lenjeria intimă. Prezentă pe covorul roşu la The Cinema Society din New York, modelul şi-a scos armele din dotare pentru a se asigura că toate camerele sunt pe ea. Vedeta în vârstă de 44 de ani a purtat o rochie spectaculoasă, din dantelă semitransparentă şi cu mâneca stil clopot, o rochie prin care i s-a văzut body-ul negru, dar şi formele voluptoase.

Este adevărat că trupul sculptat îi permite să îmbrace orice piesă vestimentară, iar această ţinută all black a fost alegerea perfectă pentru eveniment, mai ales că blonda a purtat şi un turban negru şi un make-up care i-a accentuat ochii verzi. O asemenea prezentă nici nu putea fi trecută cu vederea, faţa fără niciun rid a vedetei radiind în lumina bliţurilor.

Uite cum a arătat cu un body sexy la vedere!

Foto: Instagram, Getty Images

Mai multe