Uau! Norman Reedus a făcut publică prima imagine cu fiica lui şi a actriţei Diane Kruger

27 decembrie 2018   News

Mica fetiţă a celor două staruri a văzut pentru prima dată lumina zilei luna trecută, iar tăticul ei, actorul din serialul Walking Dead, s-a gândit să le ofere un cadou surprinzător fanilor lui de Crăciun, făcând publică prima imagine cu fiica lui şi a partenerei lui.

Diane Kruger şi Norman Reedus şi-au strâns pentru prima dată fetiţa în braţe în noiembrie, iar întreaga lume a reuşit să vadă cum arată micuţa abia acum, de Sărbători, când tăticul ei a postat, mândru nevoie mare, prima fotografie cu fiica lor.

Actorul de 49 de ani a publicat o fotografie cu micuţa fetiţă pe Instagram, unde a şi comentat neobişnuit de emoţionat şi de recunoscător în spaţiul public: “Multe pentru care pot să fiu recunoscător anul acesta. Mai ales pentru ea…”

Aşa arăta Diane Kruger la nici măcar o lună de la naştere!

Norman n-a uitat să o menţioneze şi pe faimoasa şi sexoasa (!!!) mămică a fetiţei lui, actriţa de 42 de ani care, după cum se vede cu ochiul liber în imagini, arăta de-men-ţi-al la nici măcar o lună de când a născut, şi nici pe fiul lui de 19 ani pe care actorul îl are cu fosta lui iubită, Helena Christenson. “Vă iubesc Diane, Mingus @helenachristensen Familie fericită.”

Diane şi Norman au dat naştere zvonurilor că formează un cuplu în 2015, însă abia doi ani mai târziu şi-au confirmat idila sărutându-se cu mare pasiune în New York. La cât de discreţi sunt cei doi, n-au făcut tam-tam nici în privinţa sărcinii, evident. Iar, după naştere, n-au vrut să facă public nici măcar sexul copilului lor, însă actriţa s-a scăpat în timpul unui interviu oferit celor de la Extra.

Prima imagine cu fiica actorilor Diane Kruger şi Norman Reedus

“Ea e foarte mică, iar eu sunt foarte obosită”, a lăsat Kruger să scape porumbelul. “Mă simt ca un supererou în momentul de faţă”, povestea Diane despre fetiţa ei. Dacă n-a reuşit să păstreze secretul legat de sexul copilului ei, probabil şi-a propus, împreună cu partenerul ei, ca măcar numele să rămână un mare mister. Şi au reuşit să-l păstreze complet necunoscut, cel puţin până în momentul de faţă. De aceea şi marea mirare că Reedus şi-a exprimat totuşi sentimentele online! Dar ne bucurăm, oricum, că a făcut-o!

Un cuplu discret şi nonconformist

Mai multe