Uimitoarea rutină de fitness a lui Jennifer Lopez. Aşa se menţine artista top – fit: ”Devin cea mai bună versiune a mea”

21 ianuarie 2022   News

Lumea vede strălucirea celebrităţii. Şi uită că în spatele zâmbetelor şi a ţinutelor perfecte de pe covorul roşu se ascunde multă muncă.

Jennifer Lopez este un exemplu în acest sens. Diva latino arată spectaculos, însă sportul pentru ea e religie. Îl practică zilnic şi nu trişează. Iar asta se reflectă în abdomenul său impecabil.

Artista a distribuit o înregistrare în timp ce îşi execută rutina de fitness, cu scopul de a promova noul său cântec ”Pe drumul meu”, care face parte din coloana sonoră a noului său film, ”Marry Me”.

Vedeta a anunţat deja în ianuarie că vrea să devină cea mai bună versiune a sa, în toate domeniile. Inclusiv la sală. Solista de 52 de ani a arătat tuturor ce rutină de fitness impresionantă are. Dar şi corpul său minunat lucrat la sală, cu braţe tonifiate, abdomen tare şi picioare ferme: o adevărată inspiraţie pentru femeile din întreaga lume.

În videoclip, foloseşte gantere şi aparate de forţă. Fanii săi au fost impresionaţi de motivaţia artistei şi au lăudat-o în comentarii: ”Eşti femeia minune”, Superfemeie” sau ”O adevărată inspiraţie” au fost doar câteva din aprecierile venite din social media.

Pe fundalul materialului video se aude varianta mixată a cântecului ”On My Way”, care va putea fi ascultat în filmul ”Marry Me”, în care joacă alături de Owen Wilson şi a cărui premieră va avea loc pe 11 februarie.

Foto: Profimedia

Mai multe