Uite cât a slăbit Bianca Ioniţă după naştere

30 septembrie 2015   News

De când a devenit mămică, vedeta de televiziune şi-a dedicat timpul fetiţei sale. Ieri, însă, a bifat prima apariţie publică a sa după ce a născut.

E una dintre proaspetele mămici din showbiz, dar nu se simte presată să revină în timp record la silueta de dinainte de sarcină: „N-am fost bolnavă, am fost doar gravidă. Şi am mâncat în limita bunului simţ, adică am luat doar vreo 17-18 kilograme. Nu m-am cântărit decât la începutul sarcinii, când aveam 61 de kilograme, iar la 7 luni aveam 79 de kilograme. A fost, oricum, în limita normală. Şi, până la urmă, nu e un concurs. Cu cine concurez la asta?“, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca, cu o săptămână înainte de botezul Evei Maria.

vezi aici interviul complet

Marţi seară am revăzut-o la evenimentul de lansare a noii platforme de fashion, Carmen.Style, a lui Carmen Negoiţă. A fost prima ei apariţie publică după ce a născut şi, cu toate că nu şi-a propus în mod prioritar, a afişat o formă fizică de invidiat.

„Mai am de slăbit, nu mă grăbesc, pentru că fetiţei mele îi merge foarte bine cu laptele matern“, a spus Bianca Ioniţă pentru Kanal D.

Foto: pagina personală

Mai multe