Uite cât de bine arată soţia şi fiica lui Will Smith la plajă!

12 ianuarie 2017   News

Jada, soţia actorului Will Smith, şi-a luat cei doi copii şi a părăsit Hollywoodul pentru o locaţie mult mai însorită şi mai liniştită. Cei trei au fost surprinşi, miercuri, de paparazzi, în Hawaii.

Zile fericite pentru Jada, Willow (16) şi Jaden (18)! Cei trei sunt de câteva zile în Hawaii, bucurându-se de o binemeritată vacanţă. Din peisaj a lipsit, însă, capul familiei, pesemne programul lui nu i-a permis să-şi ia puţin timp liber.

Revenind la Jada şi la Willow, trebuie să recunoaştem că fotografiile surprinse de paparazzi sunt de-a dreptul surprinzătoare. Adică, ştiam că Jada se bucură de un trup tonifiat la cei 45 de ani, căci este o adeptă a stilului de viaţă sănătos, însă nu ştiam cât de îndeaproape i-a urmat sfatul fiica ei, Willow.

Jada & Willow in Hawaii #OooLaLaBlog pic.twitter.com/dyXpxOm4oN — NJLALA.com (@OooLaLaBlog) 11 ianuarie 2017

Jada & Willow in Hawaii #OooLaLaBlog pic.twitter.com/dyXpxOm4oN

— NJLALA.com (@OooLaLaBlog) 11 ianuarie 2017

Ei bine, judecând după aceste imagini, e clar că Willow îi calcă serios pe urmele mamei sale şi că, peste câţiva ani, îi va semăna din ce în ce mai mult. Nu-i rău deloc! Will sigur se mândreşte că are acasă două femei atât de frumoase.

Cât despre Jaden, ei bine el a fost mai ”scump” la vedere, preferând să facă surf. De altfel, şi Jada l-a însoţit pentru o vreme pe fiul său, demonstrând că nu se dă în lături de la nicio activitate sportivă.

foto: Twitter

Mai multe