Uite cât de frumuşel este fiul lui Orlando Bloom!

29 septembrie 2016   News

Or fi ei divorţaţi, însă fac o treabă minunată cu fiul lor Flynn, care pare un băieţel tare fericit. Ieri, de exemplu, micuţul de cinci a fost fotografiat alături de mama sa, modelul Miranda Kerr, în timp ce se întorcea de la şcoală.

Miranda alături de fiul ei, Flynn

Stă cu mama sa, dar petrece destul timp şi cu tatăl său, celebrul actor Orlando Bloom. Micuţul Flynn pare a fi un băieţel, într-adevăr, norocos cu doi părinţi care-l iubesc şi răsfaţă.

Flynn este un băieţel cu adevărat fericit

I-am admirat întotdeauna pe Miranda şi pe Orlando că au reuşit să menţină o relaţie de prietenie chiar şi după despărţire şi că-l pun pe micuţul Flynn înainte de orice chestiune profesională. Iar asta se vede şi din comportamentul băieţelul de cinci, despre care toţi au numai cuvinte de laudă. ”Este un copil cuminte şi zâmbăreţ”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Surprinşi când se întorceau de la şcoală

Ce să mai, e clar că cei doi fac o treabă foarte bună cu micuţul Flynn, care, apropo, e din ce în ce mai frumuşel. Cu părul închis la culoare, asemenea tatălui lui, şi cu ochii migdalaţi, asemenea mamei lui, Flynn este un adevărat cuceritor. Nu credeţi?

foto: Hepta

Mai multe