Uite cât de sexy este Fergie (41) în vacanţă!

4 ianuarie 2017   News

Pe Fergie şi pe soţul ei, Josh Duhamel, noul an i-a prins în Maui, Hawaii, bucurându-se de soare şi nisipul cristalin, alături de prieteni apropiaţi.

Fergie şi Josh Duhamel au petrecut Revelion în Hawaii

Tot în această formulă i-a surprins şi paparazzi, zilele trecute, pe când Fergie şi Josh erau la plajă. Şi trebuie să recunoaştem că aceste cadre sunt de-a dreptul spectaculoase, şi nu ne referim doar la aspectul exotic al insulei. Ci şi la forma fizică de invidiat a celor două vedete.

Fergie este într-o formă fizică de invidiat

Fergie, la cei 41 de ani, arată într-un mare fel. În aceste cadre surprinse de paparazzi, cântăreaţa poartă un costum de baie, deux-pieces, de culoare mov, care-i pune perfect în evidenţă silueta parcă sculptată.

Arată nemaipomenit la 41 de ani

Cât despre Josh, ei bine, noi ştiam de mult timp că Fergie e o norocoasă, aşa că nu ne-a mirat să vedem că şi actorul se ţine bine la cei 44 de ani. De altfel, nici nu s-ar putea altfel, când ai o femeie precum Fergie drept soţie, şi când, zilnic, faci sport. Chiar şi pe plajă, cei doi au jucat volei, iar când s-au plictisit au mers în apă, pentru o porţie de înot.

Şi Josh e în formă

Din peisaj a lipsit, însă, blonduţul Axl, fiul de trei ani al cuplului, despre care credem că a rămas cu bona acasă.

Josh Duhamel (44)

foto: Hepta

Mai multe