Uite ce bine arată mama lui Brigitte Sfăt!

24 februarie 2017   News

Dacă pe Brigitte o ştim cu toţii, mai ales prin prisma relaţiei tumultuoase cu tenismenul Ilie Năstase, pe mama acesteia cu siguranţă n-o ştiţi. Sanda Szeifert este cea care i-a dat naştere lui Brigitte şi surorii sale, Cristina Szeifert. Haideţi s-o cunoaştem!

Ea e Sanda Szeifert, mama lui Brigitte

Zilele acestea, Brigitte se află pe plaiurile natale, adică în oraşul Timişoara, unde s-a revăzut cu oamenii dragi ei. Printre aceştia s-au numărat, desigur, mama vedetei şi sora sa, Cristina, pe care o cunoaştem din fotografiile sexy care au apărut în presa autohtonă, în urmă cu câteva zile.

Ea e Cristina, sora lui Brigitte

Brigitte a postat, cu această ocazie, pe contul ei de Facebook şi câteva imagini cu mama şi sora ei, spre încântarea fanilor internauţi. Văzându-le împreună, înţelegem de unde moşteneşte Brigitte frumuseţea.

Brigitte, alături de mama şi sora ei

Astăzi, cele trei au luat masa la restaurantul ”La Vela”, din Timişoara, iar Brigitte a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de ele şi pentru a-i face o declaraţie de dragoste celei care i-a dat naştere. ”Cea mai frumoasă mamă din lume. Te iubim, eşti fiinţa cea mai importantă din viaţa noastră”, este mesajul emoţionant postat de Brigitte, drept descriere la fotografia respectivă.

foto: facebook

Mai multe