Uite ce fotografie amuzantă a postat Kate Beckinsale cu tatăl fetiţei ei!

23 martie 2017   News

Sunt puţine celebrităţi de la Hollywood care păstrează o relaţie de amiciţie cu cel cu care a avut, la un moment dat, o relaţie amoroasă. Kate este una dintre acele vedete, ea având o relaţie minunată atât cu tatăl fetei ei, Michael Sheen, cât şi cu fostul soţ, Len Wiseman, de care s-a separat în 2016.

Kate are o relaţie minunată cu tatăl fetei ei, Lily

Şi avem şi confirmare a prieteniei ei cu Michael Sheen, ieri, actriţa postând o imagine tare amuzantă cu acesta, pe contul ei de Instagram. E vorba de o fotografie în care Michael apare ridicând ceva de jos, expunându-şi, fără să vrea, o parte din posterior. Jovială cum o ştim, Kate n-a pierdut şansa de a transforma momentul într-o postare amuzantă pe reţelele de socializare.

Imaginea postată de Kate pe Instagram

”Calităţile pe care tatăl copilului tău trebuie să le aibă”, este mesajul la fel de amuzant care a însoţit această fotografie în care apare Michael, bărbatul cu care are o fată în vârstă de 18 ani, pe nume Lily. Fanii învăţaţi cu astfel de postări din partea actriţei s-au arătat amuzaţi de isprava lui Kate şi-au răsplătit-o cu nenumărate comentarii şi aprecieri virtuale.

2016. Kate Beckinsale, Michael Sheen şi fata lor, Lily Mo Sheen

Amintim că Michael Sheen s-a iubit cu celebra actriţă timp de opt ani. Cei doi s-au despărţit în 2003, pe când Kate s-a îndrăgostit de regizorul Len Wiseman, pe care l-a cunoscut când a filmat la pelicula ”Underworld”. Michael Sheen şi Kate Beckinsale n-au fost niciodată căsătoriţi, deşi din relaţia lor de iubire a rezultat o fiică.

foto: Instagram, arhivă

Mai multe