Uite cum arată acum Brenda din „Beverly Hills 90210“

18 octombrie 2012   News

Fără machiaj, cu părul neglijent şi într-o ţinută complet diferită de cele cu care ne-a obişnuit, Shannen Doherty îşi arată vârsta.

Fără machiaj, cu părul neglijent şi într-o ţinută complet diferită de cele cu care ne-a obişnuit, Shannen Doherty îşi arată vârsta.

Unde e bruneta frumoasă, veşnic aranjată şi cu zâmbetul acela care i-a adus atâtea roluri? Starul din serialul de tineret „Beverly Hills 90210“ e complet schimbată acum, la 41 de ani.

Iar de vină nu pare să fie vârsta, căci până mai ieri Shannen reuşea să întoarcă privirile tuturor bărbaţilor – mai ales a unuia anume, a cineastului Kurt Iswarienko, care şi-a lăsat nevasta în 2008, după ce-a cunoscut-o pe Doherty la o petrecere din L.A. Ulterior, Shannen şi Kurt au făcut nuntă mare în 2011, în Malibu, California.

Acesta este cel de-al treilea soţ al actriţei, care a mai fost căsătorită şi cu Ashley Hamilton (1993-1994) şi cu producătorul Rick Salmon (2002-2003). Iar pretendenţi au tot fost, de-a lungul timpului, atraşi de frumuseţea şi eleganţa ei. Vezi cum arată acum

Imaginea ei de astăzi, însă, e departe însă de cea cu care ne-a obişnuit. Ea a fost surprinsă în timp ce-şi făcea cumpărăturile într-un supermarket din Malibu. La prima vedere, nici n-ai fi spus că e ea, din cauza outfitului neglijent, a părului neîngrijit şi a muşchilor feţei lăsaţi şi a gâtului care îi trădează vârsta – asta dacă e să comparăm aspectul ei cu cel de pe covorul roşu.

Doherty, însă, n-a părut prea interesată de ţinuta ei şi s-a gândit că dacă-şi lasă ochelarii de soare la ochi, n-o va recunoaşte nimeni. Gazetele de scandal locale comentează că ar fi putut foarte bine să renunţe la ei, că tot ar fi fost departe de Shannen Dohety pe care cu toţii o cunoaştem. Din păcate, trăsăturile ei inconfundabile o dau de gol de fiecare dată.

Foto: pagina oficială

Mai multe