Uite cum arată azi fetiţa lui Nicholas Medforth-Mills

11 noiembrie 2017   News

Copilul încă nerecunoscut, care stă la baza întregului scandal dintre nepotul Regelui şi Casa Regală, e o fetiţă blondă care creşte frumos, înconjurată de iubirea mamei şi a bunicilor.

Iris Anna e un copil vesel şi lipsit de griji. Încă nu ştie că venirea ei pe lume în februarie 2016 are o întregă poveste şi va mai trece ceva timp până va înţelege pe deplin de ce se află azi doar în grija mamei.

Universul ei e astăzi reprezentat de mama sa, Nicoleta, şi de către bunicii materni de la Braşov. Are căţei şi iepuraşi în jurul ei, respiră aer de munte şi are tot ce-i trebuie să crească mare şi frumoasă, chiar dacă n-are şi un tată lângă ea...

"În această poză puteţi vedea o familie. Mai liniştită, mai sănătoasă, mai armonioasă şi mai fericită decât multe alte familii tradiţionale, unde e şi un bărbat în poză. Şi nouă ni se alătură bunicii, naşii, unchii, mătuşile şi prietenii care ne sprijină şi contribuie fiecare cu câte ceva la bunăstarea noastră spirituală", a notat Nicoleta Cîrjan pe pagina ei de socializare chiar în ziua în care parlamentarii dezbăteau legea "familiei tradiţionale".

Mai multe