Uite în ce vilă a stat fostul primar Crin Halaicu! FOTO

16 aprilie 2018   News

Fostul edil al Capitalei trăieşte pe picior mare, iar acum vrea să-şi vândă una dintre proprietăţi.

Crin Halaicu a fost primul primar al Bucureştiului ales prin vot după Revoluţie. De factură liberală, acesta a fost la cârma administraţiei Capitalei în perioada 1992-1996, când nu avea cine ştie ce avere, locuind cu prima lui soţie, fostă educatoare, şi băiatul lor, într-un bloc vechi de pe şoseaua Kiseleff.

În 1996, Crin Halaicu a divorţat pentru Carmen, ofiţer la Departamentul Economic din IGP, care i-a devenit a doua soţie şi împreună cu care a pornit o firmă de construcţii şi de imobiliare.

Tot atunci, cei doi au reuşit să intre în posesia unei vile impozante, contra sumei de un milion de dolari. Complet restaurată, aceasta a fost botezată de presă "conacul de la Izvorani" şi a fost pusă în vânzare.

Ulterior, pe un teren din Mogoşoaia, Crin Halaicu a ridicat o altă vilă, după propriul proiect ce copia planurile unei clădiri din Normandia.

Din păcate, în 2010, fostul edil a divorţat din nou, lăsând în urmă alţi doi copii, un băiat de 19 ani şi o fată de 15, actualmente fiind căsătorit a treia oară cu Nicole, specialistă în marketing.

După informaţiile celor de la "Evenimentul Zilei", Crin Halaicu (66) încearcă să vândă această vilă din Mogoşoaia de ceva timp, la preţul de 6 milioane de euro.

De la Robert Turcescu, care a furnizat în exclusivitate şi fotografiile, aflăm că e vorba despre "3.000 de mp construiţi şi vreo 10.000 de mp de teren de-a lungul lacului".

Mai multe