Ultima filmare oficială cu Răzvan Ciobanu în viaţă! Designerul, în lacrimi înainte să moară: „Doamne, iartă-mă“

8 octombrie 2019   News

Pe 29 aprilie, chiar în a doua zi de Paşte, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din România, Răzvan Ciobanu, a murit în urma unui cumplit accident auto.

Deşi au trecut cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, designerul nu a fost uitat de public, iar cei de la Antena 1 au difuzat, pe 7 octombrie, ultima filmare oficială cu vedeta în viaţă. Cu doar câteva zile înainte de a muri, Răzvan Ciobanu a participat la preselecţiile „Chefi la cuţite“, în speranţa că îşi va impresiona tatăl.

„N-am nicio legătură cu bucătăria. Nu ştiu să fac nimic. Acum fac o plăcintă cu iaurt, pe care am învăţat-o de la mama. Vreau să-l impresionez pe tata“, a spus Răzvan Ciobanu, în timp ce prepara plăcinta după o reţetă primită de la mama lui pe WhatsApp. Mai mult decât atât, în timpul emisiunii, când gătea, o suna pe mama lui pentru a-i cere detalii în plus legate de reţetă, discuţiile demonstrând că între designer şi mama lui era o relaţie specială.

Datorită reţetei pe care i-a dat-o mama lui, Răzvan Ciobanu a reuşit să-i surprindă pe cei trei chefi şi să meargă mai departe în concurs. „Nu pot să cred. E ceva ce maică-mea găteşte“, a spus Florin Dumitrescu.

În momentul în care a fost anunţat că merge mai departe, Răzvan Ciobanu a fost emoţionat până la lacrimi şi a spus că nu-i vine să creadă că merge mai departe în concurs. „Hai că mama o să se bucure. Eu nu ştiu să gătesc. Să-mi bag... Doamne, iartă-mă. Am gustat... tot ce ştiu să fac, atât...“, a spus el.

Mai multe