Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu înainte de a muri! Actorul Virgil Ogăşanu a făcut totul public

17 octombrie 2019   News

Tamara Buciuceanu-Botez a murit pe 15 octombrie, după ce a petrecut aproximativ două săptămâni internată în spitalul Elias, având unele probleme de sănătate.

În vârstă de 90 de ani, marea actriţă a vorbit în ultimele ei momente cu Virgil Ogăşanu, care o contacta zilnic pe Tamara Buciuceanu după ce aceasta ajunsese în spital. Actorul a dezvăluit pentru Libertatea că Profesoara Isoscel, aşa cum mai era ea cunoscută publicului larg, îl liniştea spunându-i că nu se simte chiar atât de rău precum anunţă presa.

„Am ţinut legătura telefonică în permanenţă cu dânsa şi singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Îmi este greu». O înţelegeam că la 90 de ani îi era greu, nu se mai putea deplasa, trebuia să aibă ajutoare să o îmbrace. Am vorbit în prima zi în care s-a internat la spital. «E, nu te lua după ăştia din ziare, pentru că mai exagerează. Sper ca în două zile să mă întorc, să fiu acasă», mi-a spus ea. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Ulterior am vorbit cu nepotul ei, cu Mihai Constantin, şi am aflat că situaţia e gravă, a făcut o complicaţie pulmonară“, a spus actorul Virgil Ogăşanu.

Mai multe