Ultimul show Victoria's Secret pentru Alessandra Ambrosio. Vezi imagini cu faimosul Înger de la debut!

21 noiembrie 2017   News

După o carieră de 17 ani ca Înger Victoria's Secret, brazilianca de 36 de ani Alessandra Ambrosio a confirmat că se retrage din industria modellingului şi că pune punct colaborării cu celebrul brand de lenjerie intimă.

Alessandra Ambrosio şi fiica ei, Anja Mazur

La prezentarea de ieri

Brazilianca a apărut pentru prima dată într-un show Victoria's Secret la doar 19 ani, în 2000, iar ieri, la Shanghai, a avut grijă să strălucească în ultima ei paradă de genul acesta.

Alessandra a confirmat pentru presa americană că acesta este ultimul ei show şi că se va retrage pentru a petrece mai mult timp cu copii ei şi-ai iubitului Jamie Mazur, Anja, de nouă ani, şi Noah, de cinci.

Plecarea Alessandrei va fi o lovitură pentru brandul de lenjerie intimă, căci brazilianca este unul dintre cele mai mari nume care a defilat pentru celebra paradă.

Mai mult, aceasta a avut onoarea să fie mireasa colecţiei de două ori, şi anume să poarte celebrul Fantasy Bra, sutienul încrustat cu pietre preţioase în valoare de circa 2 milioane de dolari.

Prima dată s-a întâmplat în 2012, apoi în 2014.

Este, cu siguranţă, sfârşitul unei ere pentru brandul Victoria's Secret, care rămâne fără trioul de aur brazilian: Gisele Bundchen, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio.

Alessandra în anul 2000

În 2000

La primul ei show

Alessandra în 2001

Adriana Lima şi Alessandra, la debut

Mai multe