Uma Thurman a ajuns la o înţelegere cu Arpad Busson în privinţa custodiei

24 ianuarie 2017   News

S-au despărţit în aprilie 2014, însă de-abia acum au reuşit să ajungă la o înţelegere privind custodia fiicei de patru ani, pe nume Altalune Florence.

Uma Thurman şi Arpad Busson au ajuns la o înţelegere în privinţa custodiei

Potrivit DailyMail, Uma Thurman şi fostul logodnic Arpad Busson au reuşit să pună la punct detaliile legale şi financiare legate de custodia fiicei Luna. Astfel, după ani de luptă prin tribunale, Uma şi Arpad au ajuns la un consens în privinţa creşterii fiicei lor de patru ani.

Chipurile, cea mai recentă zâzanie dintre ei ar fi pornit de la inelul de logodnă pe care Busson i l-a dat în 2012. Se pare că Arpad ar fi vrut să se căsătorească cu Uma după naşterea fiicei lor, dar aceasta ar fi refuzat şi i-ar fi cerut lui Arpad să pună inelul de logodnă, care valora un milion dolar, în ”contul” celor trei copii ai ei.

Evident, Arpad n-a fost de acord ca două treimi din valoarea inelului să ajungă la cei doi copii ai Umei Thurman şi-ai actorului Ethan Hawke. Totuşi, acum, se pare că inelul este în posesia Umei şi că va ajunge la Luna, copilul cuplului, când aceasta va fi suficient de mare.

Culmea e că Uma neagă că ar fi fost cerută în căsătorie a doua oară de către Arpad. De aici şi tot felul de declaraţii în contradictoriu între cei doi foşti parteneri de viaţă. Arpad a ţinut să lămurească şi faptul că nu şi-a abandonat fiica după despărţirea de actriţă, din anul 2014. Ba mai mult, acesta a precizat că-n tot acest timp ar fi încercat să-şi viziteze fiica, dar că Uma i-a refuzat cererile.

Amintim că Uma şi Arpad şi-au început relaţia în anul 2007. La un an de la acest moment, cei doi au anunţat că s-au logodit. Din păcate, logodna nu a dus la o nuntă, Uma şi Arpad despărţindu-se la sfârşitul anului 2009. Apoi, cei doi au decis să mai dea o şansă relaţiei lor, fiica lor născându-se în anul 2012.

2012 a fost şi anul în care Arpad ar fi cerut-o în căsătorie din nou pe Uma. Şi deşi toată lumea spera că, de data aceasta, cei doi vor ajunge în faţa altarului, de fapt, Uma a rupt logodna a doua oară cu Arpad în aprilie 2014.

foto: getty

Mai multe