Uma Thurman a venit cu fiul adolescent la gala amfAR de la Cannes. Uite cât de mult îi seamănă!

26 mai 2017   News

Uma Thurman, membră a juriului de la Cannes a venit la una dintre cele mai strălucitoare petreceri de la Cannes însoţită de unul dintre fii săi. Actriţa 47 de ani are trei copii, Luna (4 ani), Maya (18 ani) şi Levon (15 ani), dintre care ultimii doi copii cu fostul ei soţ, Ethan Hawke, de care a divorţat în 2005.

Dacă pe covorul roşu a venit singură, la gala amfAR a fost însoţită de fiul său.

Aşa că Uma Thurman l-a adus seară pe singurul său băiat, un adolescent de 15 ani, la una dintre cele mai glam petreceri de la Cannes, Gala amfAR Cinema Împotriva SIDA. Actriţa şi fiul care-i seamănă ca o picătură de apă au apărut împreună, îmbrăcaţi foarte elegant.  În timp ce Uma a optat pentru un outfit nude, cu o fustă chic aurie şi o cămaşă albă, acoperită pe un umăr de un sacou crem, fiul său s-a prezentat la 4 ace, într-un costum bleumarin şi pantofi maro.

Fiul său adolescent îi seamănă perfect.

Ceilalţi copii, fiica majoră Maya şi mezina familiei de 4 ani, concepută împreună cu fostul partener Arpad Busson nu au însoţit-o pe frumoasa mămică. Vedeta a uimit şi acum la Cannes, în această fustă cu crăpătură pe picior. Uma s-a căsătorit cu tatăl lui Levon şi al lui Maya, Ethan, în 1998  şi s-au despărţit în 2003. Anul acesta actriţa este preşedinte în juriul cdin acest an la Festivalul de Film de la Cannes.

Foto: Getty, Hepta

Mai multe